Sötét

Top 10 legjobb Brian és Stewie pillanat a Family Guy-ból 

Megtekintés 26 E
97% 255 7

ℹ️ Ebben a videóban elhoztuk nektek a Family Guy párosának legviccesebb, legszívmelengetőbb és legikonikusabb jeleneteit. Ha még nem láttad volna a sorozatot, akkor SPOILER VESZÉLY!!! #Rajzfilm #FamilyGuy #WatchMojo_hungary
Előző videónk:
► Top 10 mikronemzet hurun.info/to/vide/e4ucyX93t5qOsLM.html
🤝 Az epizódot az Unibet Magyarország támogatta. Ha további érdekes és izgalmas, sportokkal kapcsolatos beszélgetős és informatív tartalmakra vagy kíváncsi, akkor mindenképpen nézz át az Unibet Magyarország HUrun csatornájára, amit ezen a linken keresztül érhetsz el: hurun.info/one/FT5nbb-hRrINtwmQaWRogg
🗣️ Narrátor: Parrag Zsombor
zsomborparrag
🌍 A csatorna a WatchMojo Network hivatalos magyar csatornája.
This Channel is owned by WatchMojo.com
Szinkronstúdio (localizations) by Special Effects Media - speceffectmedia.hu/

Szórakozás

Közzététel:

 

2021.febr.16.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 20   
dzsi2006
dzsi2006 6 napja
Szerintem a legjobb közös jelenet a VÉGE. Igen? Éééééééééééééééés? Vége!
The Snake Hunter Kiss Botond
Kösz srácok! Imádom őket!
Longisquama
Longisquama 7 napja
az amikor énekelnek egész jó
Dániel Koltai
A Brian és Stewie részek teszik az egészet nagyjából elviselhetővé.
The Snake Hunter Kiss Botond
Mármint a sorozatot?
Petra Gál
Petra Gál 8 napja
VIGYÁZZ, SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!! Szerintem a maga groteszk módján az is egy szép pillanat volt amikor Brian jelentéktelennek érezte az életét, ezért Stewie, hogy bebizonyítsa neki mennyire fontos a családnak, ellopja a nyakörvét, ráteszi egy szerencsétlen kóbor kutyára, aztán felgyújt egy épületet és ott hagyja a kutyát elpusztulni. Nem maga a módszer, hanem a gesztus, hogy elmegy ilyen messzire, hogy a barátja értelmet lásson az életében, ritka szép.
Misi Pincsák
Misi Pincsák 8 napja
Az első évadok Stewieja volt az igazi.
Krisztián Balog
Szerintem a frank sinatra jr. énekléses duó azis jó, meg az ugyszint frank sinatrás Olasz étterem megnyitása. Meg a "panzió" amit nyitnak, de prosti futatók lessznek azis jó részek 😃 Ja legyen egy válogatás Peter,Joe,Clewland,Quagmaire négyes leghülyébb bejátszásai. Amúgy jó a video 👏👍
Peti Romhány
Peti Romhány 8 napja
Mért nem magyar szinkronos klippeket vágtok be?
Milos Cseledes
Mert ez a csatorna csak szinkronizál, nem az övé a tartalom valojában. Vagyis háááát valamilyen megállapodás lehet a két csatorna közt, másképp már nem létezne.
Dávid Máté
Dávid Máté 8 napja
Osztom a véleményed, miért nem lehet magyar szinkronos verzióban megcsinálni? Zavaró ez a feliratozás.
DEZSŐ OLÁH
DEZSŐ OLÁH 8 napja
Jöhetne egy "Top 10 Joe kerekesszékbe került." videó is.
Domonkos Babic
Hol van a csicska styui ?????
Máté Poós
Máté Poós 8 napja
Stewie-val a legnagyobb baj az, hogy hiába annyira okos, akkor is egy gyerek. Pl, hogy a 18.évadig még a részvételi érmékről sem tudott
Nikolett Makkai
Mikor Brian begombázik
Félix Viga
Félix Viga 8 napja
Imádom a Family Guy-ról szóló videókat 😁
Máté Hegyi
Máté Hegyi 8 napja
ez az öntét meg az öntet az olyan mint a meg van evve vagy meg van edve
Bang Up
Bang Up 6 napja
@Máté Hegyi Esetleg megették a rizset. Vagy esetleg meg van éve. Legalábbis így olvastam valahol. Viszont az is tény, hogy magyarországon nagyon sok kifejezés ""parasztosan"" van mondva. Már az "evve" és az "edve" szóhasználattal is találkoztam. Szerintem nem helyes, legalábbis bután hangzik. De lehet én vagyok a hülye. Aki jobban ért a nyelvtanhoz az kérem javítson ki. :)
Máté Hegyi
Máté Hegyi 7 napja
meg van evve a rizs?
Bang Up
Bang Up 7 napja
Mondj már erre egy példamomdatot légyszíves xd
Roland Ozsvald
Én azt hittem hogy a pénzesnél 4 ötezer dollárról van szó nem ötvenről.
Zsolt Csendes
Zsolt Csendes 8 napja
Imádom :D
Milos Cseledes
Rohadt jo hogy elmondod hogy támogatott video majd egyböl utána reklám, a pofátlanság netovábbja. +1 dislike, söt a következö ilyen huzásnál még az adblockot is linkelni fogom.
Bang Up
Bang Up 7 napja
Legalábbis én a hírdetés elosztást így tudom, ha rosszul mondtam valamit kérlek javítsatok ki.
Bang Up
Bang Up 7 napja
@Milos Cseledes Teljes mértékben meg tudom érteni az álláspontodat. Én magam úgy gondolom, hogy ez a csatorna nem a legjobb, sőt. Nagyon sok butaságot mondanak, félre érthetően beszelnek etc. Viszont a tartalomgyártók eldönthetik reklámok kapcsán azt, hogy automatizálva legyen a hírdetés elosztása vagy manuálisan szeretnék. Jómagam sem szeretem ha tele van baszva egy videó reklámmal, nézhetetlen lesz tőle egy videó. És most hozzátok szólnék kedved WatchMojo magyarország. Nagyon nagy közönséget értek el a videóitokkal, biztos sok munka is van vele viszont megtehetnétek azt, hogy manuálisra állitjátok és mondjuk lenne egy reklám a videó elején és végén. Nagyon sok negatív hangzatú kommenttől kímélnétek meg magatokat. Persze, ez csak egy javaslat. Vagy megfogadjátok vagy nem.
Milos Cseledes
@Bang Up Hogy öszinte legyek veled, nem tudom. Magambol indulok ki. Ha egy anyag elkészültét támogatnám, aazért elvárnám hogy engem reklámozzon és ne mást. A reklámal nem lenne baj, ha ugy lenne mint más csatornáknál. Ott a reklám az elején és több nincs. Mert azoknak van annyi eszük hogy felfogják azt, hogy ha telepakolják jön az adblock és onnantol 0. De az ilyen csatorna akaszt ki, mert ezek valojában azokon élösködnek. Mivel azok a csatornák miatt nem használod az adblockot, mert szeretnéd támogatni. Utána meg jön egy ilyen csatorna mint ez (+ Paul Street meg társai) akik szoszerint "teleszarják" reklámmal. Az akasztott ki a legjobban, amikor beirta, h nem is Ö helyezi el a reklámokat. Akkor más csatornáknál mért van egy ? Rohadtul nem értem.
Bang Up
Bang Up 7 napja
@Milos Cseledes Szerződésben állnak a Watcmojoval, így az "övék" a videó. Abba egyetlen épeszű üzlettárs sem szólna bele, hogy van-e és ha van reklám a videóban akkor mennyi van benne. Szerintem téged nem az zavar, hogy reklámok által szereznek egy csekély bevételt hanem, hogy egyáltalan van benne. Ajánlom a különböző Ad-Blocker-eket. Így nem lesz reklám és nem támogatod vele a csatorna készítőit amihez minden jogod meg van. Ha viszont az a gondod, hogy szerinted a pénz miatt csinálják akkor kérlek fejtsd ki miért zavar ez mert érdekel. Üdvözlettel: Egy hozzá nem értő :)
Milos Cseledes
@Bendegúz Pődör Persze hogy én vagyok a hülye ha felszolalok. Viszont természetesen azt nem vetted figyelembe, hogy a védenced milyen csendben van :)
LÁMA LÁMA
LÁMA LÁMA 8 napja
Imádom amikor Stewie és Brian részek vannak!!!🤣🤩 Jó videó lett csak így tovább remélem lesz még ilyen family guyos videó!!!❤️👍🙂
HUNBLETYMEN -_-
Second
DYamond
DYamond 8 napja
ok cs
Következő
Top 10 legfurcsább Disney teória
11:01
SzkiTon TV - Mobil Novellák
9:16