Sötét

Top 10 mítosz, amit megbuktattak az Állítólag...-ban 

Megtekintés 57 E
98% 565 10

ℹ️ Ebben a videóban az "Állítólag..." csapatának közreműködésével azokat a mítoszokat nézzük meg, amiket sokan igaznak hittek, de kiderült, hogy ... csak mítoszok. Figyelembe vettük a lista elkészítésénél, hogy mennyire voltak hihetőek azelőtt, hogy lebuktatták őket. #Mítosz #Állítólag #WatchMojo_hungary
Előző videónk:
► Top 10 legszomorúbb SpongyaBob pillanat hurun.info/to/vide/i4eGzKKFmpTDnbM.html
🤝 Az epizódot az Unibet Magyarország támogatta. Ha további érdekes és izgalmas, sportokkal kapcsolatos beszélgetős és informatív tartalmakra vagy kíváncsi, akkor mindenképpen nézz át az Unibet Magyarország HUrun csatornájára, amit ezen a linken keresztül érhetsz el: hurun.info/one/FT5nbb-hRrINtwmQaWRogg
🗣️ Narrátor: Parrag Zsombor
zsomborparrag
🌍 A csatorna a WatchMojo Network hivatalos magyar csatornája.
This Channel is owned by WatchMojo.com
Szinkronstúdio (localizations) by Special Effects Media - speceffectmedia.hu/

Szórakozás

Közzététel:

 

2021.jan.24.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 53   
dave angel
dave angel 4 napja
#8.55 Egyik sem volt még after partin. Nem ismerik a gyógysört :D
Csaba Demeter
Csaba Demeter 12 napja
Mindenki megemlékezik Grant-ről, de méltatlanul feledésbe merül szegény Jessi Combs, az igazi rajongók biztosan ismerik őt. RIP Grant és Jessi.
András Balogh
András Balogh 12 napja
Lehetetlen átverni a "radart"? Szólok már a lézerblokkolómnak, hogy valamit szarul csinál 😅😅
Norbert Biró
Norbert Biró 13 napja
Modern, fa szerkezetű otthonok :) :) LOL Jaja, esetleg Amerikában.
Potter Fan
Potter Fan 15 napja
Aaaaaaaaaaa, gyerekkorom! ♡
Adam Dobsa
Adam Dobsa 16 napja
Kilehet játszani a radart. Lézer blokkolonak hívják, de az tény hogy nem mindig működik.
Csaba Dombi
Csaba Dombi 19 napja
A barátom már egy banán héjon hátra eset xd
A Nagy Semmi
A Nagy Semmi 19 napja
A mítosztörők
Sunday Godzy
Sunday Godzy 20 napja
Azt halottam az 5 másodperces szabályról h nem mindegy hogy nedves e a talaj vágy száraz. Száraz talajon kevesebb baktérium tapad rá mint nedvesen.
Péter Kontra
Péter Kontra 20 napja
A banánhéj csúszik minden felületen tehát szerintem attól is függ mire esel
Imre Szűcs
Imre Szűcs 21 napja
Amúgy a bikák enyhén színvakok. Ezzel arra célzok hogy a bikák nem látják a piros színt se az árnyalatait.
Bastee
Bastee 21 napja
Két dolog is zavar a listában. Az 5mp-es szabály csak egy poén, teljesen felesleges volt vizsgálni. A másik a kutyás. Az a kifejezés soha nem a kutyákra vonatkozott, hanem a veterán rutinos emberekre 🤣 Magyar nyelvben pl. öreg rókáknak, vagy rutinos rókának hívjuk, de nem az állatra kell gondolni. Szóval aki mondjuk 30éve csinál valamit annak nehéz új trükköt mutatni. A többi érdekesebb volt.
Vajlando Nissanera
Mai napig a kedvenc és keresem a részeket, csak sajnos sokat nemtalálni, tudom sokat letiltottak de 9-15.évadig nemláttam kb 1 részt sem
Anett Pintér
Anett Pintér 26 napja
R.I.P Grant!😔
Ákos Varga
Ákos Varga 27 napja
Ez a videó egy kicsit a "más tollával ékeskedni" kategória...
Tamás Savci
Tamás Savci 27 napja
Mint az összes videó ezen a csatornán.
Zsolt Markó
Zsolt Markó 28 napja
Meg voltak azok a mítoszok,amiket nem jól teszteltek le,pl hogy ha egy gyűrűvel az ujjadon versz fejbe valakit,a gyűrű nyoma ott marad a bőrön. Igen,Ave Ventura első rész. Bizonyították hogy nem igaz,de tévedtek,mert ez tényleg így van.
saihulud
saihulud 28 napja
És a lézerblokkoló? :)
Balage78Szfvar
Balage78Szfvar 29 napja
"modern faszerkezetű iotthon" max usa ban..vagy azbesztes-fadarálék BETONYP amit még 1989bnenn is erőltetetett előfidesz mszmp itthon?uyganúgy mitn szintén rákkeltőp azbezste s eterniotet és palacserepeket+hullámpalát?
Pig Guinea
Pig Guinea 29 napja
A másnaposság rosszabb, illetve hosszabb ideig tart különböző alkoholértékek keverésénél, mert az alkohol lebomlását be lehet skálázni, de a hordozóanyagai különbözőképpen emésztődnek, nem ugyanúgy szabadúl fel az alkohol, így sok kering majd a vérben, ergo: tovább is tart a másnaposság. Viszont az működik, hogy azonos mennyiségben fogyasztasz vizet, mert a vért hígítja a nagy mennyiségű folyadék, vagyis a másnaposság sem lesz annyira dúrva. Ez már piásan is máködik valamint a coca-cola jéghidegen és az aszpirin.
Pig Guinea
Pig Guinea 29 napja
RIP Grant Imahara :(
Pig Guinea
Pig Guinea 29 napja
A trafipaxos nem teljesen fedi a valóságot. Ma már ismertek olyan anyagok amik alkalmasak erre és ott az F117-es ami már 20-30 éve már a tesztidőszakban is max egy madár radarjelét adta vissza. Kompozit festékekkel kezelt autó elég érdekesen nyeli el a sugarakat. De a mérés már másképpen megy manapság, így többféle szenzort együttesen használnak, szóval ki lehetne játszani csak baromira speciális körülmények között és anyagilag sem érné meg ezen anyagok használata.
Borisz
Borisz Hónapja
Az 5mp es szabály igaz!!!
Abel
Abel Hónapja
Egy biológia tz után meghallotam hogy koponya csont és megijedtem hogy rosszat irtam
Zsuzsanna Gál
Zsuzsanna Gál Hónapja
Kedvencem volt... De ők csináltak egy saját top 50et. A legeslegkedvencebb mítoszom az volt, mikor növényeknek zenét kapcsoltak be. A komoly és a rock zene maradt meg, de volt több féle. Ugyanazok voltak a körülmények. A rock zene nyert... Annyira örültem :D A komoly inkább megölte a növénykét :D (mondjuk azt is szeretem :D, de a rockot jobban)
Jessica Cheramie
Jézus meghalt, mert eltemették, és a Szentírás szerint harmadnapra feltámadt. Ha a száddal vallod be, Jézus ura és a szívedben hisz abban, hogy Isten feltámasztotta őt a halálból, akkor megmenekülsz. kérlek, térj meg bűneidből, és fogadd el Jézus Krisztust uradként és megváltódként.
Viadomo Tekidia
Viadomo Tekidia 24 napja
ki írta a szentírást? Egy ókori ember...
Big Wig és Icey girl
UNALMAAAAAS!
Thomas Grand
Thomas Grand Hónapja
Jól mondod... a szentírás szerint... és CSAK aszerint.
kil Dragons
kil Dragons Hónapja
5.- ban : a bikák színvakok így a szín nem számít csak a közönségnek kell.
Veky XeiVo
Veky XeiVo Hónapja
A bikás os dolgot alapból tudtam, és gyermekkoromban sem értettem, hogy miért mondja mindenki ezt, hiszen akkor azt tanultam, hogy a bikák színvakok, így csak a fekete és fehér (na meg azok mélységét) látják.
P- AdamBaD
P- AdamBaD Hónapja
Ilyen még lehetne
Árpád Szeiff
Árpád Szeiff Hónapja
Ezt a sorozatot nagyon szerettem. - Bika: De ez a bikás dolog túl lett ragozva, mivel a bikák színvakok. - Tartálytéma: Sajnos már volt olyan, hogy búvár tartályostól robbant fel. A robbanás attól függ legjobban, hogy nyomással mennyire van túlfeszítve a tartály. Ahogy a lufi is amikor kiszúrjuk. Ha nagyon fel van fújva, akkor pukkad, ha nem akkor csak leereszt. - Kalap lelövése. Ha a fegyver elég közel van, akkor a torkolat gáz nyaláb leszedi a kalapot. Van erre itt egy szép példa: hurun.info/to/vide/i4Zz0XmOk5rSqck.html
ww95
ww95 Hónapja
Mi van a másnapossággal?
Petra Podolszki
Petra Podolszki Hónapja
Elvileg nem jó rá ha iszol alkoholt, csak rosszabb lesz. De én ezt tapasztalatból mondom hogy tényleg jobb. szóval nem tudom az miért dőlt meg. Meg ezt elég sok ember próbálta és bevallt a környezetemben is.
humulus lupulus
humulus lupulus Hónapja
már nem kapsz 5 forintért zsemlét :) öreg kutya alatt meg nem inkább vén rókára gondolnak? csak más nyelvterület ezért nem róka hanem kutya. és ez csak egy mondás. nem lehet? :D
Viadomo Tekidia
Viadomo Tekidia 24 napja
Pontosan. Angol nyelvterületen használják a tapasztalt és agyafúrt ember megnevezésére, akit nem tudnak átverni. Szerintem is megfelel a mi vén róka kifejezésünknek.
Zsuzsanna Gál
Zsuzsanna Gál Hónapja
Ez ezer éves műsor, de valóban... szerintem már akkor is drágább volt.
Zoltán Gerse
Zoltán Gerse Hónapja
Ez jó top 10 volt.
Never Stop
Never Stop Hónapja
Kedvenc műsorom volt.
Drozdik Patrik
Drozdik Patrik Hónapja
Grant 😢
Atlas the cutterfury Hybrid
Ímádtam ezt sorozatott
János Miklós
János Miklós Hónapja
Ez az 5 mp-es szabály teljesen olyan mint a korona legelején hogy 100 fő alatt nem jön a vírusXD
Zeusz32
Zeusz32 Hónapja
7:54 Egyik nap, még mikor azt hiszem 7. osztályos voltam, egy jó 4 éve már, ezt akarta cáfolni egy barátom az iskola csempe padlóján. Azt mondta, ez f*szság, ledobta a banánhéjat, rálépett nagy lendülette, majd majdnem olyat esett, hogy öröm volt nézni! :D A levegőbe természetesen nem repült fel, de egy friss banánhéj, a csempén azért vissza tudta adni a lendületét.
Marosits Péter
Marosits Péter Hónapja
A bikás vörös posztóst akár ki is lehetett volna hagyni. Manapság már az a csoda, valaki ezt nem tudja.
Big Wig és Icey girl
Én nem tudtam
Dávid Kovacsics
Ami számodra nyilvánvaló, és már elcsépelt az másnak nem biztos hogy az. ( Természetesen én is tudtam már)
metrooman
metrooman Hónapja
Az összes részt láttam ami magyarul lement!
Dávid Erdődi
Dávid Erdődi Hónapja
A csípős ételek ellen a legjobb, ha olajos és/vagy zsíros ételt/italt fogyasztasz, pl. kenyeret vagy tejet. A víz viszont semmit nem ér ez ellen.
József Czigány
A banánhéjast én is kipróbáltam már otthon.😀 Ügyetlennek kell lenni, hogy elcsússzunk rajta, ugyanis nagyon jól megelőzhető, ha nem csoszogunk rajta...
Zsuzsanna Gál
Zsuzsanna Gál Hónapja
Hát, amikor nem számítasz rá, elesel rajta. Megvolt. Ráléptem sarokkal... Akkor még ment a spárga... Ma már nem tudom mi lenne :S
Kata Gy
Kata Gy Hónapja
Ezek nem mítoszok, hanem félreértések.
Lidérc Eddacsán
Van még egy mítoszom a trafipaxal. Egyik ismerősöm mesélte akinek az unokatestvére rendőr. Ha repesztesz mint állat, de messziről kiszúrod a trafit (vagy szólnak neked) pár száz méteren. Ha gyorsan megállsz úgy fél percre majd újra elindulsz akkor nem tudnak bemérni. Mert a trafi 2x mér távolságot. Egyet messziről egyet meg pár méterről és a két mérés között eltelt időt számolja így kapja meg az autó sebességet. Érdekes elmélet, de nem szeretném azért tesztelni. :D A matadorok piros posztójának elmélete meg már régebben megdőlt. Volt egy bikaviadalos rész valamikor a hetvenes években a Colomboban és ott is említették hogy a bikák a mozgásra és nem a színre reagálnak.
saihulud
saihulud 28 napja
Ez nem így van.
Worldrex
Worldrex Hónapja
Grant Imahara Nyugodj Békében!
Norbert
Norbert Hónapja
2 döglött disznó egy kocsiban, amit 2 hónapig hagytak rohadni, na az valami undorító volt! :D Az autós mítoszok tesztelése tetszett tőlük, imádtam a műsort.
BATTLE GAMEING
BATTLE GAMEING Hónapja
Hu de szeretnék kettesben maradni azzal a segfejel aki elkaszálta a műsort egy tömlöcben! A Disscovery - n talán az egyetlen jo műsor volt!
nagypál benedek tas
Én úgy tudom, hogy azért lett piros, hogy ne látszodjon a vér.
WatchMojo Magyarország
Ti néztétek a műsort? Van olyan mítosz, ami megragadt nektek?
Dorka Pintér
Dorka Pintér 18 napja
@BATTLE GAMEING nem emlékszem pontosan de Jobbmintatv n fent van az összes
Anett Pintér
Anett Pintér 26 napja
A bólogatós kutyának a fejében lévő nehezék átviszi a fejed ha karambolózol...
BATTLE GAMEING
BATTLE GAMEING Hónapja
@Dorka Pintér azt én nem látam! Tudod hogy melyik évad és melyik rész?
Dorka Pintér
Dorka Pintér Hónapja
Nekem az hogy egy ember hajával meg lehet tartani egy kocsit ❥
BATTLE GAMEING
BATTLE GAMEING Hónapja
Naná, és a macskák távol tartása a kerttől és az hogy a fűnyiró van e olyan halálos mint egy revolver, ha találkozi a fűnyiró pengélye egy kővel!
ÁRON Tarnóy
ÁRON Tarnóy Hónapja
A kutyás mítosz nagyon jó volt😁
Ingalil Sharkweb
ez bikásat már olvastam egy könyvben
Màrk Lakatos
Màrk Lakatos Hónapja
A kedvenc műsorom volt:)
Màrk Lakatos
Màrk Lakatos Hónapja
"Brainiac szement" tudomány" és a féreglyukon át" is jó műsorok:)
Szasz Attila
Szasz Attila Hónapja
Nekem is! És még a "brainiac eszement tudomány" meg a "fereglyukon at"
BATTLE GAMEING
BATTLE GAMEING Hónapja
Aki nézte a Disscovery - t annak biztos hogy kedvence volt! Főleg hogy minden korosztály számára szorakoztato volt!
Tamás Höltzl
Tamás Höltzl Hónapja
Mi tudjuk a 10 éves kutyánkat tanítani trükkökre
Kozma Levente
Kozma Levente Hónapja
A kedvenc műsorom volt (egyébként elsö 😂😥)
Következő
Top 10 sötét titok a TikTok-ról
10:18
Top 10 mikronemzet
10:00
Megtekintés 48 E