Sötét

Top 10 sztárpár, akik kapcsolatukkal tették tönkre a karrierjüket 

Megtekintés 18 E
97% 176 5

ℹ️ Ebben a videóban olyan hírességeket láthattok, akiknek karrierjük elindult a lejtőn miután összejöttek egy másik hírességgel. Nem azt mondjuk, hogy csak a kapcsolat volt az oka a szakmai életük mélyrepülésének, de figyelemreméltó hatással volt rá. A videóban szó lesz olyan sztárokról is, akiknek aztán újra sínre került a karrierjük, de ha egy kis ideig is kiégtek párjuk miatt, felkerülhettek a listára. #Híresség #Karrier #WatchMojo_hungary
Előző videónk:
► Top 10 DreamWorks rajzfilmes rosszfiú hurun.info/to/vide/l7Fllmdq1GbZtd0.html
🤝 Az epizódot az Unibet Magyarország támogatta. Ha további érdekes és izgalmas, sportokkal kapcsolatos beszélgetős és informatív tartalmakra vagy kíváncsi, akkor mindenképpen nézz át az Unibet Magyarország HUrun csatornájára, amit ezen a linken keresztül érhetsz el: hurun.info/one/FT5nbb-hRrINtwmQaWRogg
🗣️ Narrátor: Parrag Zsombor
zsomborparrag
🌍 A csatorna a WatchMojo Network hivatalos magyar csatornája.
This Channel is owned by WatchMojo.com
Szinkronstúdio (localizations) by Special Effects Media - speceffectmedia.hu/

Szórakozás

Közzététel:

 

2021.febr.14.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 12   
Orsi Meckelholt
Orsi Meckelholt 10 napja
Angelina Jolie és Billy Bob Thornton szerintem pokoli(bb) páros, Brad Pitt BBT-hez képest talán enyhe kis szellőcske 😏
Norbert Pichler
Norbert Pichler 10 napja
Madonna és Guy Ritchie. Guy azóta sem tud olyan jó filmeket csinálni mint a Blöff! Paul McCartney és Heather Mills. Mills jól lehúzta a váláskor Pault! Palácsik Tímea és Damú Roland! Damú hamis váddal börtönbe került míg Timike összejött Andy Vajnával. Vajna azóta elhunyt és most a mi adópénzükön(40milliárd Ft!) él Vajna Timike mint hal a vízben!
Ágnes Antalvári
Klassz volt gratula nagyon jó videó lehetne top 10 színésznő akiknek terhességét titkolni kelett a forgatásokon........
PrimYaz00
PrimYaz00 10 napja
Bírom a clickbait címet, majd az első 1 percben, kimagyarázzák, hogy ja amúgy ez nem is 100%ban igaz, meg ilyen kivétel és olyan kivétel.
Balázs Turgonyi
Nyílt titokként, hogy nem Depp volt a bántalmazó, hanem Amber Heard, nem Johnnyt minősíti, hanem ezt az elmebeteg nőt
Fakenuba Furamuki
Párisz és Szép Heléna kapcsolata sem sült el jól
CoverMe !
CoverMe ! 10 napja
John Lennon és Yoko Ono lehetne első simán, csak hát ugye Ono kisasszony abszolút azon a tényen mászott fel, hogy miatta oszlott fel a The Beatles.
Alexandra K.
Alexandra K. 10 napja
Johnny Deppéknél eddig is nyílt titok volt, hogy Heard volt aki Johnnyt bántalmazta, pár napja pedig hivatalossá is vált. Ezek után szerintem elég ciki pont fordítva beállítani a dolgot. Mellesleg pedig Johnnyt folyamatosan hívják vissza a produkciókba, amelyekben eredetileg szerepelt volna, Hearddal ellentétben, akinek pedig úgy tűnik, valóban mélyrepülést fog venni a karrierje, miután kiderült, hogy Ő volt bántalmazó a kapcsolatban, mialatt Johnny évekig ártatlanul szenvedett mind a média, mind a haterek miatt, csak mert egy dekoratív szőke "színésznőnek" azonnal elhisznek mindent.
Alexandra K.
Alexandra K. 3 napja
@Sith Stoner igen, utólag egész sok videó került ki, amiket amúgy a nő készített maga, hogy majd felhasználja Johnny ellen később. Csak aztán bedőlt a terve, mert mindez pont Johnny ártatlanságát bizonyította. Volt egy "törős-zúzós" videó, amikor Johnny meg is találta a telefont, és kidobta a kukába. Ezt is azért vette fel, hogy bizonyítsa, mennyire agresszív, meg szándékosan provokálta is, hátha megüti. Csak nem számított rá, hogy nem sikerül, hiszen Johnny fogta magát és otthagyta a nőt, mint ahogy máskor is tette. Majd kiderült, hogy ez a felvétel azután egy nappal készült, hogy Johnny megtudta, a menedzsere több milliót lopott tőle, valamint az anyukája is előtte pár nappal halt meg.. a nőnek semmi köze nem volt Johnny kiakadásához, mégis úgy akarta beállítani, mintha de. Arról nem is beszélve, hogy egyszer kivágott egy darabot Johnny ujjából. És ez csak két eset a sok közül. Szánalmas, és számomra vérlázító, milyen toxic és beteg agyú nő lehet, hogy ilyeneket művelt..
Liliom1999
Liliom1999 3 napja
@Sith Stoner 😯😯😯
Sith Stoner
Sith Stoner 3 napja
@Liliom1999 ha jól tudom egy hangfelvétel is előkerült amin arról beszél amber, hogy Johnnynak úgy se fog hinni senki
Liliom1999
Liliom1999 9 napja
@Alexandra K. rendben, köszönöm! :) Tegnap kerestem cikkeket de lehet csak én voltam figyelmetlen
Alexandra K.
Alexandra K. 9 napja
@Liliom1999 angolul itt találsz rengeteg videót, ha rákeresel :) magyarul még nemigazán láttam róla cikket. De a Disney is hivatalosan bocsánatot kért Johnnytól például
Magó Gordon Zsombor
Lehetne olyan hogy a top 10 legnézettebb watchmojo magyarország videói?
Szász Dániel
Szász Dániel 10 napja
És miért nem Depp-et álitottátok ba anak aki roszabbúl ki jőtt a kapcsolatból? Mert tejesen így van és szeritem Depp az áldozat és ezt nem csak én modom hanem a fél világ aki imeri a sztorit.
Ingalil Sharkweb
na ja miatta nem lesz depp gridelward
Kossuth Mihály
Kossuth Mihály 10 napja
Nagyon igaz
DanteTheCrow
DanteTheCrow 10 napja
Nice
Következő
Top 10 Disney Channel botrány
12:59
Reacting To Old KSI Funny Moments
13:46
Awkward Divorce Drinking Game
12:07
I HAVE RETURNED STRONGER THAN EVER
28:11