Sötét

Top 5 TikTok sikertörténet (Sápi Vivien narrálásával) 

Megtekintés 16 E
94% 151 8

ℹ️ Ebben a videóban olyan hétköznapi emberekről lesz szó, akik élték a kis életüket, majd egy vagy több elkészített TikTok videó után hatalmas figyelem övezte őket. Vendégnarrátorunknak, Sápi Viviennek köszönjük a közreműködést! Az elérhetőségeit lentebb találhatjátok. #TikTok #VivienSapi #WatchMojo_hungary
Előző videónk:
► Top 10 szörnyű dolog, ami Simpson Nagypapival történt hurun.info/to/vide/e4CorJ6Py4ynnbc.html
🗣️ Narrátor: Sápi Vivien
TikTok: www.tiktok.com/@viviensapi?lang=hu-HU
Instagram: viviensapi?hl=hu
HUrun: hurun.info/one/_oFQuY7WeW_Fbz5ShmgWUA
🤝 Az epizódot az Unibet Magyarország támogatta. Ha további érdekes és izgalmas, sportokkal kapcsolatos beszélgetős és informatív tartalmakra vagy kíváncsi, akkor mindenképpen nézz át az Unibet Magyarország HUrun csatornájára, amit ezen a linken keresztül érhetsz el: hurun.info/one/FT5nbb-hRrINtwmQaWRogg
🌍 A csatorna a WatchMojo Network hivatalos magyar csatornája.
This Channel is owned by WatchMojo.com
Szinkronstúdio (localizations) by Special Effects Media - speceffectmedia.hu/

Szórakozás

Közzététel:

 

2021.febr.22.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 46   
márta szöllősi
Öhm... Nem akarok paraszt lenni, csak nem igazán értem hogy Charlie először "teljesen átlagos tinédzser" aztán meg valóságshow-t forgatnak a "bonyolult életéről". Szoval most az egyetlen kérdésem: HOGY MIIIIII?
PrimYaz00
PrimYaz00 3 órája
Na köszi 14 másodpercet ebből így megnézni, ment a dislike
mc Szabi
mc Szabi 6 órája
Hogy mi Sápi Vivien a narrátor???!!máris nézem azonnal.
Koszoska
Koszoska 13 órája
Donatekből élni épp ugyan olyan koldulás, mintha az utcán egy kalap mögött táncolnál, vagy egy gitár tok mögött zenélnél, csak nem kell el menned otthonról.
Sameer Bhujel
hurun.info/one/vxtWEkqv8tDvsJhxm_vpww
jani g2a
jani g2a Napja
Annyira borzasztó ezeket látni,hogy ahogy fejlődik a technológia úgy csökken az emberi értelem. Azzal nincs bajom ha valaki sokat keress,ha van mögötte munka,10-15-20 év kemény munka után felőlem kereshet milliókat,nem irigylem,nem érdekel. De legalább lenne valami tehetsége az adott embernek vagy valami egyedi dolog amire csak ő képes. De ez hogy már Magyarországon is 13-14 éves zenére tátogó,táncoló kislányokat 300ezren követnek ez egy vicc. Ez a full 0, az ultimate semmi. Az oké hogy tiktok-on 1 milla követő kb olyan mintha youtube-n lenne 10 ezer, teljesen más a mértékegység, de mégis megélnek belőle,mert a szponzornak mindegy mit csinálsz,csak a nézettség a fontos. Egy 10 másodperces videó elkészítése konkrétan 10 másodperc. A zenére tátogás egy olyan dolog amire egy 5 éves gyerek is képes és sokan még ezt is szarul csinálják. És ez nem Boomerség meg irigység ahogy a sok agyhalott rögtön betámadja az embert. Ott ez a Charlie lány is... 1 év alatt 100+ millió követő( ez még egy Pewdiepie-nak is 10 évébe telt ) és annyira átlagos az a lány hogy már csak a homlokára kellene írni és már dollár milliókat keres 16 évesen.
Daniel Pallagi
Nekem jobban bejön sápi úgy mint tiktokos és mind légi utaskísérő igaz mikor találkoztam vele akor Mèg csak utaskísérő volt 😁🥰 gratulálok neki csak így tovább🥂✈🛫🛬
Vodka1995013
Jó idegesítő hangod van.....
Krisztian Gyorfi
Lehetne ugyanez magyarokkal is
Balázs 鲍伯 Badak
Bella nincs benne , de az önpromó megy xd!!!
Milán Bosnyák
Én azt kívánom hogy legyen inkább normális életem.
Domci Harasztia
Én meg nézném ezt magyar verzióban is, de nem Vivien narrálásában, mert kicsit fura lenne saját magát konferálni xd
Gábor Tóth
Vivien nagyon profin tolod🙂
Gergő Pádár
Elég nagy baj, hogy ha a legtöbb tinédzser arra vágyik hogy híres legyen a közösségi médiában xD
LÁMA LÁMA
Nagyon tetszett a videó csak így tovább!!🧡🔥 Plusz még egy videó ötlet: top 10 legjobb Brian és Quamire jelenet (csak ötlet)!😉
stuntface
stuntface Napja
Lehet én kivétel vagyok, de már csak ezért se töltöm le a tiktok-ot. Facebookon azért vagyok, hogy a kollégák feltudjanak venni ismerősnek és pár angol és szlovák hír oldalt követek (magyart elvből se). Insta fan vagyok. Oda felteszek pár képet annak aki tényleg követ, de semmi több. Az asszony és gyerekek vevők erre a tátogós dologra, de én egy hideg heinekenre szavazok. 10km bicatúra után a küllők mellett az instán annak a 110 követőmnek akiknek én is aktivan a követője vagyok. Erről ennyit.
Raine Reda
Raine Reda Napja
Ugyan..itt tart a világunk hogy pár másodperces gyökerekből csinál "sztárt"... Ezt mi is csináltuk anno egy 12 Mp Sony kamerával...csak arra anyámékon kívül senki nem volt rá kíváncsi... Tiktok... -.-
Julianna Gábor
Hogy mi?! Vivi miért nem vagy a listán? 😅😅
Gabor Almasi
Gabor Almasi 2 napja
Hogy miiiiiiiii Vivien Sápi narrál, akit lassan egy éve követeeeeek ?!?!?!?!??
Vivien Sápi Official
❤️
Milán Pulai
Milán Pulai 2 napja
pont akartam volna írni hogy Vivien Sápit!😂😂😂😂😂😂😂😂
Tóth Norbert
Tóth Norbert 2 napja
Vivi hangjával sokkal jobb 😝
Vivien Sápi Official
😇❤️
Reptile
Reptile 2 napja
"@charlidamelio Saját nyilatkozata szerint, ő sem érti, hogy hogyan vált ennyire híressé, és miért kíváncsiák rá az emberek" Tekerj vissza 10 mp-et és megtudod (5:30)
Barnabás Győri
Xddddddddd
Norbert Berényi
Imádom Sápi Vivient imádom imádom imádom. Legyen még vele videó.
Liliom1999
Liliom1999 2 napja
Viviennek a narráláshoz is remek hangja van :D Remélem még halljuk majd a csatornán
Vivien Sápi Official
Köszönöm szépen! ❤️
Gabor Almasi
Gabor Almasi 2 napja
Én is ! 😉
vinya _
vinya _ 2 napja
Nagyon ismerős volt a hangod és meg csak most ugrott be
vinya _
vinya _ 2 napja
XD követlek tiktok-on
Döbröntei Ferenc
Mindenkinek van tehetsége, csak sajna ez a kapitalista világ azt emeli ki, akiből profitot tud termelni. És ezért sokan ez miatt a hasznos képességet csak feleslegesnek tartják. PDL valaki úgy rajzol vagy fest, hogy nem tanulta. De van aki a méretei ellenére is könnyen mászik falakon. És még sorolhatnám.
Peter 100
Peter 100 2 napja
Sose szerettem a tiktokot és nem is fogom
Violetta Nanasi
7:42 de jó
Violetta Nanasi
4:23 de jó :)
Gréta E
Gréta E 2 napja
6:10 nél Dixie idősebb mint Charlie
Sea_of_Tipps
Sea_of_Tipps 2 napja
Szerintem Bella Poarch lemaradt...
Martin123 Z
Martin123 Z 2 napja
Hát a Tic toc eddig is trash oldal volt de ezután is ez marad számomra
SAM I AM
SAM I AM 2 napja
@Martin123 Z érdekes én nem találkozok vele, csak néha egy.egy ilyen videó alatt. ^^ Ez meg belefér szerintem.
R. S.
R. S. 2 napja
@SAM I AM Fölöttébb "érdekesnek" tartom ezt a hozzáállást, ezt a kialakult viselkedési formát: ha nem tetszik valami, akkor hagyd békén, nehogy kritikával, ellenvéleménnyel merd illetni, mert azonnal jön egy ilyen beszűkült agyú, önjelölt házmester, a téma felkent védőszentje - mint amilyen jómagad is vagy -, hogy jóóól megmondja a frankót - és nem tudom, hogy ez szomorú, vagy inkább szánalmas; de azt hiszem, valahol mindkettő egyszerre.
Martin123 Z
Martin123 Z 2 napja
@SAM I AM nem érdekel a tic tok de a pofámba nyomják
Krisztián Erdődi
Pedig már a legtöbb meme is ott születik meg.
SAM I AM
SAM I AM 2 napja
Tudod erre van egy jó módszer: Ha nem érdekel.... akkor hagyd békében. ^^
Andor Fazekas
Andor Fazekas 2 napja
Charli D'Amelio az "átlagos".....hát nem éppen most már pont nem...azt a követés gombot marha könnyű úgy megnyomni, hogy alapból már sokan követik és ez egyre csak egy öngerjesztő folyamat, jól mutatja a róla szóló rész második fele, amikor már semmit sem kell tennie, csak ott lenni és az már maga a reklám....és hát mért ne követnék...lány, tehát alapból sok férfi tuti követi, másrészt akár sok kisgyerek is....azok közül kislányok is persze és akár korabeli csajok is, sőt lehet sok olyan is van, aki követi, de áttekeri, mert hát "mért venné ki a követést, hátha lesz egyszer valami más is", de attól a +1 fő ugyan úgy benne van, még ha nem is érdekli. TikTok neve lehetne az is: Mutasd a semmit, megmondom ki vagy!
WatchMojo Magyarország
Ti ismertek még hasonló történeteket?
Reptile
Reptile 2 napja
@DaveHUNGARYT te
DaveHUNGARYT
DaveHUNGARYT 2 napja
Sápi Vivien
Qzanss
Qzanss 2 napja
HOGY MIII?!
Halmai Marcell
hogy őszinte legyek nem értem mi az értelme ennek az alkalmazásnak
Patrik Is Pepe4tw
@SAM I AM Adom szavaid
SAM I AM
SAM I AM 2 napja
@Halmai Marcell Amikor én voltam gyerek még csak mesekönyvek voltak és a jó anyám. Tudom miről beszélsz. Ezeket tovább is adhatjuk a gyerekeinkek, de meg kell érteni azt is, hogy ma nem akkor van. Ma ma van. Ez egy másikféle-fajta helyzet, amit tudni kell elfogadni is. Még ha nekünk más is volt. De nekik ott az iskolába, ma ez a trend, vagy hogy mondják ezt ma. Ezzel foglalkoznak és ezt kell tudni, hogy hozzá tudj szólni egyáltalán a mai meme-khez, témákhoz stb. Ha ezt nem fogadod el, hogy ez van, akkor simán csak nem fejlődsz. Aki "Boomer" (de rühellem ezt a szót -.-), annak nehéz ezt elfogadnia, de még akkoriban is voltak olyanok, amit a szüleink eleve elitéltek, pl. rock, metal zene és a Sátáni MTV... Azt hiszed az nem ugyan az?! :P Az... pontosan ugyan az... csak egy másik korból szemlélve
SAM I AM
SAM I AM 2 napja
@Halmai Marcell van ez igy. ezzel nincs is gond. mindenki szive-joga eldönteni mire van szüksége. Én csak azt szeretném elértni, hogy ha valami nem a mi világunk, azt csak azért, mert "nekem nem tetszik" azért ne itéljük el. De nagyjából ennyi, ennél többet nem szeretnék elérni. Nem mellesleg nekem sincs tiktokom. Nem azért védem, mert én vagyok a TikTok nagykövet, hanem mert látom, hogy másoknak ez jó és szeretik, még munkájuk is van benne, élik-megélik, szórakoznak és nekik ez igy jó. Viszont, mint e -videó alatt is vannak, akik nem értik és eleve, mint ha az ördögtől való dolog lenne úgy útálják, erre meg azt mondom: akkor hagyja másokra, olyanokra, akik szeretik és ennyi.
Nevem a nevem
Nevem a nevem 2 napja
Lehet én vagyok régi módi, de én is mindíg ezt a kérdést teszem fel 😀
Halmai Marcell
@SAM I AM mellesleg 14 vagyok és nem hogy tiktokom nincs de még instámsem
Apor Veress
Apor Veress 2 napja
vagy lehetne csinálni a magyar tiktokrol
Anonymuss9 Anonymuss9
Szerencsére nem tudom milyen szegénynek lenni, de hogy nincsenek meg neki az alapvető eletszuksegletei de telefonra telik?
SAM I AM
SAM I AM 2 napja
tényleg nem tudod milyen szegénynek lenni. Te megveszed a telefont, ők meg 2 év hűségre teszik ugyanezt... nagyjából ez a különbség... Telefon kell manapság. akinek nincs, annak élni is nehéz. munkakereséstől, a puszta lelki szórakozásig... pl. játékok, videótartalmak nézése, stb. ... és persze sok okot fel lehet ezek ellen is hozni, de valljuk be, az már csak kötekvés lenne ;)
Péter Hajdú
Péter Hajdú 2 napja
6:10 igazából Dixie az idősebb. Charli 16,még Dixie 19 éves. Szóval Dixie nem a huga hanem a nővére.
Tímea Csonthó
* 19 Dixie
Daniel Kovacs
Daniel Kovacs 2 napja
Akárki akármit mond, én visszasírom a Vine-t
jani g2a
jani g2a Napja
Vine,Musically,Tiktok.. ugyanaz mind csak más a neve.
Apor Veress
Apor Veress 2 napja
még kéne ilyen mert nagyon sokan vannak meg (pl Bella)
Vivien Borsodi
Valahogy sejtettem, hogy Charlie is benne lesz.
Borsody Vivien
@Alekinho de flores akkor mi vagy?
Alekinho de flores
@Borsody Vivien nem vagyok bro.
Borsody Vivien
@TikTok Fantáziatár amúgy igen
TikTok Fantáziatár
Pedig az nem siker hanem követővásárlás
Borsody Vivien
@Alekinho de flores akkor Charli. Örülsz bro?
Miklós Simonyi
"Sikertörténet", inkább sikertelenség, mert aki ezt unironikusan használja annak nem sok IQ-ja van lmao.
Alekinho de flores
Csak irigykedsz, hogy ők ezzel keresnek egy valag pénzt. :)
SAM I AM
SAM I AM 2 napja
Na egy ilyen elmés hozzászólás után azért képzelem, hogy neked mennyi iq-d lehet :D Ha valami nem érdekel, akkor még is miért szólsz hozzá? ráadásul olyat, ami nem épit... Te sem vagy jobb az általad lenézett TikTok-oknál... de amig ők szórakoznak, mert ma a tiniknek ez a marhulás, addig Te egy monitor mögött 'osztod azt az észt, ami nálad hiánycikk. xD Gratulálok! Itt egy keksz! ;)
Péter Turányi
Hogy Miiiiiii??😂😂😂😂
Csenge Rózsa
Csenge Rózsa 2 napja
Első
Következő
Ратата
2:18
Megtekintés 4 M
Ратата
2:18
Megtekintés 4 M